Teater Thús – By Syb & Adriana

Wolkom in het thuistheater van Syb en Adriana!
In Teater Thús word je als gast een fantastische middag of avond bezorgd met mooie creatieve voorstellingen in een warme en huiselijke sfeer. Teater Thús is gevestigd in de eerdere gymzaal van de voormalige basisschool in Kûbaard, waar Syb en Adriana met hun twee kinderen wonen. In Teater Thús kom je bij ze thuis én kun je er op uit. Naast de voorstellingen in Teater Thús organiseren ze namelijk regelmatig een buitenbeleving. Teater Thús is altijd het startpunt, met Syb en Adriana als gastheer en -vrouw.

Anders dan andere theaters
Anders dan in alle theaters waarin Syb eens stond, is in Teater Thús zijn eigen energie, en die van Adriana het belangrijkst. Beide hebben hun sporen verdiend in de muziek- en theaterwereld. Adriana: “Hier kunnen we onze eigen weg uitstippelen, met mensen die wij graag om ons heen hebben en op onze eigen manier. Dat geeft een enorm stuk vrijheid. Het voelt als een nieuwe stap in ons eigen vakgebied.”

Harmonie in huis
Dat thuis nu ook hun werkplek is en de plek waar ze hun publiek ontmoeten, zorgt ervoor dat alle drempels letterlijk wegvallen tussen de persoon op het podium en daarbuiten. Syb: “Waar applaus en aandacht voor mij altijd belangrijk zijn geweest, ben ik nu onderdeel van het geheel. Het creëert een soort harmonie. Ik hoef en wil me niet meer ergens boven plaatsen. Hier laten we zien wie we zijn, daar zit geen extra laagje meer achter. Het is Adriana die mij daarin met beide benen op de grond heeft gezet de afgelopen jaren.”

Wolkom in Teater Thús! Klik hier voor de website en het programma.

*De foto is gemaakt door de Friesland Post.