The Best of Britain – The Isle Of Music!

Syb van der Ploeg, Maarten Peters, Brenda Bee en Edward Reekers brengen samen met hun 5-koppige live band in The Best Of Britain dé hits van Engelse bodem en toeren vanaf januari 2018 langs de landelijke theaters en gaan op 27 mei internationaal naar het Heinz-Hilpert-Theater in Lünen boven Dortmund.

Met een compleet nieuw programma, zet The Best of Britain in 2018 wederom een avondvullend muziekspektakel op de planken dat zich mag verheugen in een nog steeds groeiende publieke belangstelling. Van The Beatles tot aan Coldplay en zo’n beetje alles daar tussenin passeert de revue. De gehele avond is een feest van herkenning!

Syb van der Ploeg, Edward Reekers, Maarten Peters en Brenda Bee zijn de vocalisten en samen met vijf topmuzikanten, waaronder multi-artiest Hubert Heeringa, brengen zij een avondvullende show vol nostalgie. Echter worden ook een aantal recente wereldhits niet vergeten.

Theateravond met muzikaal spektakel

Sommige bezoekers zeiden na afloop dat ze hun hele jeugd weer opnieuw beleefd hadden en anderen dat ze de hits van nu in combinatie met het wat oudere materiaal zo te gek vonden. Er valt voor iedereen, van jong tot oud, veel te genieten. Maar de mensen op het podium genieten zelf ook. Met volle teugen zelfs! Want het motto van The Best of Britain is ‘gedrevenheid’, en dat levert een spetterend muzikaal spektakel op.

Een theateravond om nooit meer te vergeten! De combinatie van topartiesten, die vele wereldhits én supermuzikanten maakt het tot een ongekende sfeer en echt The Best of Britain!

Syb-van-der-Ploeg-Best-Of-Britain

The Best of Britain, is een muzikale voorstelling met de allergrootste hits van Engelse bodem, stuk voor stuk wereldhits die allemaal hoog genoteerd staan in de Radio 2 Top 2000. De allerbeste bands en artiesten ter wereld komen zo’n beetje uit Groot-Brittannië en zijn vertegenwoordigd in deze show, wat te denken van;

The Beatles, Coldplay, Elton John, Pink Floyd, The Kinks, The Police, The Stones, Deep Purple, Genesis, Queen, Kate Bush, Led Zeppelin, The Moody Blues, Eric Clapton, David Bowie, Peter Gabriel, Radiohead, Robbie Williams e.v.a.

Bekijk hier de toerdata en reserveren tickets

Boeken Losse shows

Naast hun uitgebreide theatertour die in januari 2018 is gestart, is deze bijzonder groep beperkt voor losse shows te boeken.
Neem contact op!